Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

15.02.2024 16:25

15 лютого в Україні вшановують памʼять учасників бойових дій на території інших держав

65d324d262431__8.jpg

15 лютого в Україні вшановують памʼять учасників бойових дій на території інших держав.

Керівництво міста, працівники міської ради, воїни-афганці, військовослужбовці поклали квіти до пам’ятника воїнам-афганцям у м. Іллінці.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять іллінчан, які полягли у тій кривавій війні.

З 2014 року, і сьогодні в умовах повномасштабного вторгнення, воїни-афганці були одними із перших, хто зі зброєю в руках став на захист рідної землі від російських загарбників. Багато ветеранів сьогодні займаються волонтерською діяльністю, адже розуміють, що таке війна.

До учасників бойових дій на території інших держав звернувся Іллінецький міський голова Володимир Ящук: «Ви є прикладом для наслідування молодому поколінню, адже серед вас є ті, хто зі зброєю у руках захищав рідну землю від російського ворога, бореться за свою країну, за її свободу і незалежність. Ви ділитеся своїм досвідом з захисниками та захисницями. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не повернувся з поля бою.

Низький уклін кожному з вас, міцного здоров'я вам та вашим родинам, миру на нашій українській землі та Перемоги".

Грамотами Іллінецької міської ради та пам’ятними подарунками відзначено учасників бойових дій на території інших держав, які захищали незалежність та територіальну цілісність Української держави на найгарячіших ділянках фронту.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg