Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

20.02.2024 16:20

Творчі, здібні, талановиті: десятикласниця Іллінецького ліцею №2 Христина Бабенко

65d4b631c8d0f__1708067455147.jpg

Рухаємося і не зупиняємося… Адже наша громада має обдарованих, здібних, талановитих. Такі здобувачі освіти є у кожному навчальному закладі. Варто лише знайти і розповісти світу.

Сьогодні ми радо знайомимо Вас із іллінчанкою Христиною Бабенко. Вона десятикласниця Іллінецького ліцею №2, відмінниця навчання, активна у спорті, у культурно-мистецькому житті школи.

Христина чесна, відверта, емоційна, наполеглива, скромна. Але за цією скромністю стоїть вольова натура, яка впевнено йде до своєї мети.

Дівчина має перемоги. Одна із них нещодавно здобута у III (обласному) етапі  ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Третє призове місце серед потужних конкурентів – це, Христинко, доволі важливо!

Ми поцікавилися в учителя української мови та літератури Світлани Лукашенко, яка готувала ученицю до участі у мовному конкурсі, думкою про її вихованку. І ось що вона сказала: «Наполегливість і працездатність моєї учениці вражають! Христина із тих, хто має талант не лише до мови та літератури. Дівчина дуже захоплюється історією і вміло ці знання використовує на уроках літератури. Христина вміє говорити очима. Увесь її внутрішній стан можна по них читати...»

Своє слово сказала про Христину і класний керівник Тетяна Орел: «Ви не уявляєте, яка це дитина! Це наш позитив! Здібна, комунікабельна, талановита в усьому. Має багато друзів, готова прийти кожному на допомогу. Ініціатор усіх добрих починань у нашому класі. Має цілий банк ідей. Уміє дослухатися до думки ближнього, але й свою буде відстоювати до останнього. Вона впевнена, що досягнути висот можна тільки щоденною працею».

Тато Христини Віталій Бабенко підтвердив: «Наша донька – велика трудівниця. У неї все розмірено, все по поличках розкладено, надзвичайно пунктуальна. А ще ми бачили з мамою нашої Христинки, як їй до душі музика. Вона закінчила музичну школу по класу скрипки у Світлани Момот, яка і навчила її любити світ музики. А сьогодні донечка захоплюється таким стилем музики як корейський кей-поп.

Христина дуже любить читати. Серед вітчизняних класиків надає перевагу творам Василя Симоненка, Івана Франка, Ольги Кобилянської. Із захопленням читає науково-фантастичні романи американського письменника Даніеля Кіза та сентиментальні романи нашої сучасниці Сари Джіо».  

І тут хочеться сказати: «Людина! Творча особистість! Лідер! Геніальність – у простоті…» Та принагідно нагадати Христині, що усе прекрасне у цьому складному житті починається з мрій. То ж мрій, крокуй далі, перемагай, займай своє гідне місце під сонцем!

1.jpg 1708067455120.jpg 1708067455128.jpg 1708067455163.jpg 1708067455168.jpg 2.jpg