Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

24.02.2024 12:30

В Іллінцях вшанували пам"ять усіх загиблих воїнів-земляків

65dc7bce5721a__4.jpg

24 лютого …

Два роки повномасштабної війни у 10 - річній боротьбі за незалежність та цілісність нашої України.

Це були складні два роки, сповнені випробувань та боротьби за власне існування, сповнені болю, втрат, страху та розпачу. Два роки, сповнені гордістю за свій народ та відчайдушною працею задля порятунку нашої країни. Два роки скорботи. Два роки відсічі. Два роки незламності.

Дякуємо за мужність та героїзм всім Воїнам, Захисникам, які відстоюють Україну на передовій та захищають нашу незалежність та право на життя у вільній державі.

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, керівництво громади, родини захисників, старости старостинських округів, військові, правоохоронці, жителі міста вшанували пам’ять полеглих Героїв російсько-української війни та поклали квіти шани до пам’ятника іллінчанам, які загинули захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України на Меморіалі Слави у м. Іллінці.

Усіх жителів громади, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність Української держави, та мужніх воїнів, хто знайшов свій вічний спочинок на іллінецькій землі, згадали поіменно, схилили голови у скорботній хвилині мовчання.

Світла пам’ять кожному, хто віддав життя за Україну!

Вічна пам'ять, вічна шана Героям.

Слава Україні! Слава її Героям!

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg