Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

22.02.2024 16:12

Відбулось 4-те засідання засідання виконавчого комітету міської ради 8 скликання

65dc7eb6e1f28__3.jpg

Сьогодні відбулось 4-те засідання засідання виконавчого комітету міської ради 8 скликання, яке провела секретар виконавчого комітету міської ради Наталія Чигрин.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять іллінчан та усіх захисників України, котрі віддали своє життя, відстоюючи незалежність і соборність нашої держави.

Далі члени виконкому продовжили свою роботу відповідно до порядку денного, до якого було внесено 17 питань.

Було заслухано звіт начальника фінансового управління Тетяни Івашківської «Про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за 2023». Після схвалення на засіданні виконавчого комітету рішення з даного питання, звіт про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за 2023 рік буде винесено на розгляд та затвердження сесією Іллінецької міської ради.

Заслухано та затверджено фінансові плани комунальних підприємств міської ради за 2023 рік й зміни до них, а саме: «Іллінецька міська лікарня», «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Представили фінансові плани керівники комунальних підприємств міської ради Олександр Бабушок та Людмила Живега.

Відповідно до заяв громадян ухвалено рішення про взяття та зняття з квартирного обліку. Затверджено списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради. Інформувала - начальник відділу кадрової та юридичної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Ірина Масненька.

Члени виконкому підтримали рішення щодо виділення з бюджету громади та надання матеріальної грошової допомоги родині полеглого Героя. Виступила з цього питання начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради Людмила Цінська.

Також у рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, призначення опікунів недієздатним жителям громади, комунального майна, розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

1.jpg 10.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg