Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

04.03.2024 14:55

Іллінчанин Владислав Швець здобув ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської предметної олімпіади з англійської мови

65e5c5b2caf73__1709208183720.jpg

У сузір’ї талановитих, здібних, обдарованих здобувачів освіти Іллінецької громади є не лишень дівчата, а й юнаки.

Чергову перемогу на III (обласному) етапі Всеукраїнської предметної олімпіади з англійської мови - почесне III місце - здобув іллінчанин, одинадцятикласник Іллінецького ліцею №2 Владислав Швець.

Влад – відмінник навчання, здібний, талановитий, відповідальний. Юнак любить точні науки: математику, інформатику. Він неодноразово займав призові місця з цих дисциплін на II (міському) етапі учнівських предметних олімпіад. А ще протягом 2019-2022 р.р., навчаючись у школі, пройшов навчання за програмою Малої Комп’ютерної Академії та отримав диплом.

Мама Владислава, Оксана Іванівна, розповідаючи про сина, зазначає, що англійську мову він полюбив ще змалечку. Будучи зовсім маленьким, уже знав багато слів по – англійськи. Завжди прагнув пізнати та вивчити більше, ніж було написано у шкільному підручнику.

З 5 класу англійської мови його навчала учитель, а заразом і класний керівник, Альона Сидоренко. А ще Влад багато працював додатково з учителем англійської мови цього ж таки ліцею Світланою Нечипоренко.

Ми поспілкувалися із Світланою Миколаївною про Влада і ось що вона сказала: «Розумний, талановитий. З ним приємно працювати. Це учень, котрим я захоплююсь!».

А ще мама додала, що Влад більше двох років спілкується з носіями англійської мови – це британка українського походження.

За неповних сім років вподобання, нахили, здібності своїх вихованців вивчила і класний керівник Альона Валеріївна. Вона із захопленням, як і мама учня, розповідала, що Влад любить музику, самостійно опанував гру на гітарі, навіть пробує писати музичні твори.

То ж, шановні наші читачі, попри усі складнощі життя, ми ростимо і виховуємо гідну націю, майбутнє.

Попереду у Владислава, як і в усіх випускників, національний мультипредметний тест – 2024, завершення одного із важливих шляхів у своєму житті.

Пам’ятай, Владиславе, як сказала наша Ліна Костенко: «Кожен фініш – це, по суті, старт!». То ж нехай він буде вдалим!