Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

15.03.2024 15:15

Міський голова привітав з професійним святом комунальників

65f4502dc0f8a__2.jpg

У неділю професійне свято відзначатимуть працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З цієї нагоди, сьогодні, міський голова Володимир Ящук привітав колектив комунального підприємства міської ради «Добробут» та подякував комунальникам за роботу.

«Ви заслуговуєте на найкращі слова вдячності за щоденну непросту, але дуже потрібну працю. Без комунальних служб сьогодні неможливо уявити сучасне життя. І я пишаюся та дуже ціную те, що в Іллінецькій громаді колектив комунального підприємства «Добробут» працює стабільно, злагоджено, відповідально. І в сніг, і в спеку, і в холод ви дбаєте про комфорт і затишок іллінчан. Завдяки вам наше місто та села чисті, впорядковані, освітлені, квітучі.

Звичайно багато планів перекреслила війна і сьогодні найголовніше завдання - це допомога нашим воїнам. Та незважаючи на складний час, ви забезпечуєте свою ділянку роботи, підтримуєте державу на своєму фронті. Безмежна вдячність тим працівникам Добробуту, які боронять Україну від ворога.

Зичу кожному з вас міцного здоров’я, сімейного щастя, добра, благополуччя, мирного неба та Перемоги», - звернувся до комунальників Володимир Ящук.

Долучився до привітань, висловив щиру подяку за працю, сумлінне відношення до справи й директор комунального підприємства «Добробут» міської ради Денис Гетьман. Побажав професійних успіхів і нових трудових здобутків, вдячності від людей, достатку, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, мирного неба.

До професійного свята кращих працівників комунального підприємства було відзначено Почесними грамотами міської ради, Грамотами дирекції комунального підприємства «Добробут» міської ради, вручено пам’ятні подарунки та грошові винагороди.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg