Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

17.03.2024 08:37

Привітання міського голови Володимира Ящука з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

65f7dfb16f2ad__431481772_712636527709999_3476901782224785334_n.jpg

Шановні працівники й ветерани підприємств житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Попри непростий час й труднощі, ви докладаєте усіх зусиль, щоб благоустрій міст і сіл був забезпечений, щоб щоденно та безперебійно у наших оселях була вода, щоб жителі громади мали можливість отримати доступні та якісні побутові послуги.

Крім виконання своїх основних завдань, трудові колективи комунальних підприємств, підприємці сфери побутового обслуговування надають значну допомогу Збройним Силам України, підтримуюють сім’ї мобілізованих і вимушено переміщених осіб.

Дякую вам за працю, щоденну, відповідальну й далеко нелегку, яка змінює нашу громаду на краще та наближає нашу Перемогу!

Від усіх жителів громади висловлюю слова безмежної вдячності трудівникам-комунальникам, нашим мужнім воїнам, які захищають Україну від ворога та протистоять рашистській навалі. Хай береже вас Бог.

Щиро бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров'я, сімейного щастя, успіхів у добрих починаннях і нових професійних здобутків.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою і повагою жителів громади, впевненістю у надійному й стабільному майбутньому.