Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

18.03.2024 16:15

Батьку загиблого Захисника вручили державну нагороду сина

65f852c0c05fb__4.jpg

Відповідно до Указу Президента України від 10 листопада 2023 року №745, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, старшого солдата Володимира Юрійовича РЯБОШАПКА нагороджено орденом «За мужність» III ступеня, на жаль посмертно.

Сьогодні, 18 березня, начальник 1 відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Барціцький та Іллінецький міський голова Володимир Ящук вручили батьку Захисника - Юрію Володимировичу Рябошапку державну нагороду сина.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії старший солдат Володимир Рябошапко на посаді стрільця-снайпера у складі 10-го мотопіхотного батальйону «Полісся» боронив незалежність України.

вересня 2022 року в районі населеного пункту Любомирівка Миколаївської області, виявивши стійкість і мужність, не зрадивши військовій присязі Володимир Рябошапко загинув.  

Щира вдячність та доземний уклін батьку за сина! Безмежна вдячність і шана Герою. Пам'ять про нього житиме вічно у наших серцях і серцях майбутніх поколінь.

Слава Україні! Слава її Героям!

1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg