Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

21.03.2024 16:40

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

65fc4ab062393__1.jpg

21 березня Управлінням освіти міської ради проведено нараду з директорами закладів загальної середньої освіти громади.

У нараді взяли участь міський голова Володимир Ящук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Трохимець, начальник управління освіти міської ради Світлана Крот, заступник начальника відділу державного нагляду та дотримання санітарного законодавства Вінницького районного управління ГУ ДПСС у Вінницькій області Ольга Семенова, головний спеціаліст управління освіти міської ради Оксана Мазур, консультант КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міської ради Ольга Ярославська.

Міський голова Володимир Ящук зазначив, що безпека дітей під час війни - надважливе питання. Тому необхідно проводити заходи, спрямовані на створення безпечних умов перебування дітей у закладах освіти.

Ольга Семенова підвела підсумки за результатами проведеної паспортизації харчоблоків закладів загальної середньої освіти. Особливу увагу керівників вона звернула на дотримання санітарних умов у харчоблоках, на веденні шкільної документації з питань організації харчування.

Світлана Крот познайомила присутніх з інформаційною довідкою щодо розрахунку обсягу освітньої субвенції на 2024 рік.

Також на нараді були розглянуті питання проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації, проведення атестації, підведено підсумки міського етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», замовлення підручників для учнів 11 класу в закладах загальної середньої освіти.

Підвела підсумки наради Людмила Трохимець, яка наголосила, що розпочата робота щодо створення спроможної освітньої мережі в громаді. А також подякувала педагогічним та учнівським колективам за волонтерську роботу.

За результатами обговорення питань були надані рекомендації (протокольним дорученням) керівникам закладів загальної середньої освіти громади.

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg