Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

28.03.2024 16:15

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

66057c7fddd18__6.jpg

Сьогодні відбулось 7-ме засідання виконавчого комітету міської ради 8 скликання, яке провів міський голова Володимир Ящук.

Розпочалося засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять іллінчан та усіх захисників України, котрі віддали своє життя, відстоюючи незалежність і соборність нашої держави.

Далі члени виконкому продовжили свою роботу відповідно до порядку денного, до якого було внесено понад 30 питань.

З інформацією про оголошення в Іллінецькій міській територіальній громаді двомісячника з благоустрою виступив заступник начальника управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Олександр Телевань.

Члени виконавчого комітету затвердили комплексний план заходів з благоустрою населених пунктів громади.

Заслухано та затверджено фінансові плани комунальних підприємств міської ради за 2023 рік й зміни до них, а саме: «Добробут», «Іллінціводоканал», «Трудовий архів», «Іллінецька організація радіомовлення», «Архітектурно-будівельне бюро». Представили фінансові плани керівники комунальних підприємств міської ради Денис Гетьман, Юрій Томащук, Людмила Безпалько, Руслана Момот.

Погоджено розрахунки щодо відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються комунальним підприємством «Іллінціводоканал» міської ради. З даного питання інформувала начальник фінансово-господарського відділу управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Алла Шульга.

Відповідно до заяв громадян було надано дозвіл на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення, зріз дерев, а також на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. Інформував присутніх з даних питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Юрій Роїк.

Прийнято ряд рішень за підсумками засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради, зокрема розглядалося питання щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, позбавлення батьківських прав батька відносно неповнолітньої доньки. Проводилась робота з сім’ями щодо недопущення дитячої бездоглядності та безпритульності, знято з обліку складних життєвих обставин дітей та припинено соціальний супровід сім’ї, яка за допомогою фахівців соціальної роботи подолала складні життєві обставини. Також розглядалися питання щодо житла та нерухомого майна, що належить дітям на праві власності, надавалась згода на прийняття в дар малолітньою дитиною квартири. Ознайомила з інформацією з даних питань начальник Служби у справах дітей міської ради Альона Падура.

Члени виконавчого комітету проголосували за виділення матеріальної допомоги на лікування захисника України, який отримав поранення під час бойових дій, а також родині загиблого воїна.

Підтримали внесення змін до бюджету Іллінецької міської територіальної громади на 2024 рік. З даного питання виступила начальник фінансового управління міської ради Тетяна Івашківська.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення. Загалом засідання виконавчого комітету пройшло в робочій атмосфері.

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg