Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

05.04.2024 13:16

Юні футболісти Іллінецького ліцею №2 – переможці районного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

660fd01688419__433972395_723326759974309_8956663752030170719_n.jpg

Тривають змагання #ПлічоплічВсеукраїнськішкільніліги під гаслом “Разом до перемоги”, які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського серед учнів закладів загальної середньої освіти.

Головне завдання проєкту - показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали, а також збільшити кількість школярів, які систематично займаються фізичною культурою й ведуть здоровий спосіб життя.

4 квітня на базі Літинської Дитячо-юнацької спортивної школи відбувся ІІІ (районний) етап з футзалу. За першість у цьому етапі змагались 4 команди Вінницького району: з Немирівської, Іллінецької, Стрижавської та Літинської громад.

Нашу територіальну громаду представляла шкільна команда «Золотий фазан» Іллінецького ліцею №2 (тренери Вячеслав Омельченко та Владислав Пославський).

Юні іллінчани виявили неабиякі вміння володіння м’ячем та навички ведення гри, а також спортивний характер і жагу до перемоги. На майданчику панувала спортивна боротьба, радість від забитих м’ячів.

За рішенням районного журі команда Іллінецького ліцею №2 зайняла почесне  ПЕРШЕ місце та виборола право представляти Іллінецьку громаду на ІV (обласному) етапі змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги".

Вітаємо з перемогою. Вболіваємо за вас. Щиро бажаємо команді та її наставникам достойно представити свій навчальний заклад та громаду на завершальному етапі змагань.

Сили вам, витримки та спортивної наснаги. Вперед до перемоги!