Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

05.06.2024 16:53

Відбулась 49 сесія Іллінецької міської ради 8 скликання

6661c1333e4a7__447768997_759935262980125_7518148009755520370_n.jpg

Сьогодні відбулась 49 сесія Іллінецької міської ради 8 скликання, участь у якій взяли 17 народних обранців. Провів сесійне засідання міський голова Володимир Ящук. На сесії були присутні депутат Вінницької обласної Ради, директор Іллінецького аграрного фахового коледжу Василь Пиндус, депутати Вінницької районної Ради Олег Дмитрик, Наталія Білозор, Наталія Таранюк, директор товариства з обмеженою відповідальністю «БЕСТІНВЕСТ – ЕНЕРГО» Віталій Маланіч, начальник відділення поліції №3 Вінницького районного управління поліції Головного управління поліції у Вінницькій області Максим Боднюк, старости старостинських округів, начальники управлінь і відділів міської ради.

На початку сесійного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували памʼять земляків та усіх захисників України, які віддали своє життя у боротьбі з рашистськими окупантами.

Далі депутати міської ради розпочали свою роботу відповідно до порядку денного сесійного засідання.

Так, депутати погодили внесення змін до Програми активної реабілітації «Повернення до життя в Іллінецькій міській територіальній громаді на 2023-2025 роки» та Програми «Перспективний розвиток вторинного рівня надання медичної допомоги в Іллінецькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки». Виступив з інформацією з цих питань директор комунального некомерційного підприємства «Іллінецька міська лікарня» міської ради Олександр Бабушок.

Внесено зміни до Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Іллінецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої 15 сесією 8 скликання Іллінецької міської ради від 14.07.2021 №407. Інформував з даного питання начальник комунального підприємства «Іллінціводоканал» Іллінецької міської ради Юрій Томащук.

Депутати підтримали внесення змін до бюджету Іллінецької міської територіальної громади на 2024 рік. Про те, на які цілі спрямовуватимуться бюджетні кошти, розповіла начальник фінансового управління Тетяна Івашківська.

Затверджено 2 проєкти детальних планів територій, за межами населених пунктів с.Бабин і с.Романово-Хутір, прийнято рішення про розробку наступного детального плану територій для розміщення індустріального парку за межами с.Бабин. Ознайомив з інформацією з даних питань начальник Управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури – головний архітектор міської ради Юрій Роїк.

Ухвалено ще одне важливе рішення, для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків затверджено Порядок створення та використання матеріальних резервів Іллінецької міської ради. Інформував - завідувач сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Юрій Зайчук.

Сесійне засідання пройшло в конструктивній робочій атмосфері. Міський голова Володимир Ящук подякував депутатам міської ради за злагоджену й ефективну роботу.

Відеозапис сесійного засідання можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=qTTztJl9WS0&t=19s