Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

23.06.2024 09:05

Привітання міського голови Володимира Ящука з Днем державної служби

6675795ac0be5__1687435283-4929-645x430.webp

Шановні державні службовці!

Вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашої громади та країни в цілому.

Кожен державний службовець на своєму місці виступає важливою складовою, що поєднує владу і народ, формує ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя людей!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів  у вашій важливій і відповідальній справі. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Міцного здоров’я, творчого натхнення у нелегкій та відповідальній роботі, плідних і реальних здобутків, високої професійної майстерності.

Нехай з Вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для перемоги та розквіту нашої країни!