Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

22.07.2024 17:44

Відбулась нарада з питань підготовки закладів освіти громади до опалювального сезону

66a116643356f__IMG_6043.JPG

Сьогодні, 22 липня, міський голова Володимир Ящук провів щотижневу оперативну нараду за участі заступників міського голови, керуючої справами виконавчого комітету, працівників апарату та начальників структурних підрозділів міської ради, старост, керівників комунальних підприємств та комунальних служб громади, директорів закладів охорони здоров’я, керівників освітніх закладів громади.

Одним із основних питань, яке обговорювалось, про підготовку до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2023-2024 років шкіл та дошкільних навчальних закладів. Мова йшла й про стан забезпечення твердим паливом об’єктів управління освіти міської ради.

Як зазначив Володимир Ящук, через руйнування об’єктів критичної інфраструктури внаслідок військових дій росії опалювальний сезон очікується нелегким. Тому при підготовці до зими необхідно враховувати реалії військового стану для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації та недопущення збоїв в роботі систем.

Запрошені керівники освітніх закладів проінформували про обсяги виконаних робіт і проблемні питання, які можуть виникнути під час проходження опалювального періоду. 

Обговорили під час наради питання будівництва укриття в Іллінецькому ліцеї №1, підготовки укриттів  в інших освітніх закладах, створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів та працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації.

За результатами наради керівникам  структурних підрозділів міської ради, директорам комунальних підприємств та закладів освіти дано відповідні доручення у межах компетенції кожного. 

4651e742-becc-4c30-9fcb-6ef24f85cd6e.jpg