Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

24.08.2024 10:26

Звернення міського голови Володимира Ящука з нагоди Дня Незалежності України

ec4f1367-cbf7-4459-94e6-cd71b911f2ae.png

Шановна громадо!

24 серпня відзначаємо 33 роки Незалежності України! 🇺🇦

Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків – символ державності. Шлях до Незалежності нашої держави був повен труднощів та випробувань. Вона здобута багатьма поколіннями патріотів, які впродовж століть боролися за ідею вільної України зі зброєю в руках і без неї, та невтомною працею наших пращурів, котрі не дали знищити Україну під час воєн, голодоморів і репресій.

Сьогодні українці знову виборюють незалежність у війні з одвічним ворогом - росією. Серед воїнів, які захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, і наші земляки. Шануємо кожного з них та схиляємо голову перед пам’яттю полеглих Героїв.

У цей важкий час, всі разом ми сила, яку неможливо здолати. Кожен із нас на своєму фронті, навіть діти, доводять, що російському агресору не вдасться зламати наше прагнення до волі й, попри складний шлях, наша Перемога неодмінно настане. Дякую всім, хто тримає міцний тил України.

З Днем Незалежності України, дорогі іллінчани! Від щирого серця бажаю вам добра, миру та щасливого майбутнього у вільній незалежній Україні.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою – Іллінецький міський голова Володимир Ящук