Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

19.12.2022 15:56

ЦНАП Іллінецької міської територіальної громади дбає про вразливі групи громадян та надає адміністративні послуги на дому

63a15dcfccccc__1f.jpg

ЦНАП Іллінецької міської територіальної громади дбає про вразливі групи громадян та надає адміністративні послуги на дому!

Якщо ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, але вони не можуть завітати до ЦНАПу самостійно, звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг Іллінецької міської ради за сервісом Адміністративні послуги на дому.

Хто може скористатись цією послугою?

- жителі громади, старші вісімдесяти років;

- люди з інвалідністю першої групи;

- жителі, які за станом здоров’я не можуть пересуватись.

Як скористатися послугою?

Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу, звертається до Центру надання адміністративних послуг. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

Крок 2. Працівник ЦНАП надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.

Крок 3. Працівник ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

 

Програму «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (Програма EGAP) впроваджують Фонд Східна Європа та Фонд Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Швейцарії.

63a15dbf9415c.jpg 63a15dc27e880.jpg