Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

06.01.2023 14:31

Привітання міського голови Володимира Ящука з Різдвом Христовим

63b817fbe7c20__rizdvo-4-e1546712311429.jpg

                                                       Дорогі земляки та гості нашої громади!

Традиційно у Святвечір в очікуванні дива за спільною вечерею збирається уся родина. Та цьогоріч за родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю людей. Багатьох розділяють війна, відстані, кордони. Багато Героїв вже разом з Ангелами тримають небо над нами.

Тому найперше віддаймо шану нашим воїнам, хто зустрічає Першу зорю в  холодних окопах, в бойових машинах, тримає оборону на бойових позиціях.  Завдячуючи їх стійкості, мужності, героїзму маємо можливість відзначати це світле свято.

Незважаючи на відстані, ворог об’єднав українців в одне ціле, об’єднав увесь світ у боротьбі за життя. Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Істина - правда завжди боре темряву. 

У ці святкові дні зичу Божого захисту і благословення кожній родині, усій нашій країні. Нехай Господь оберігає українських захисників, дає їм міці та сили  перемогти ворога на полі бою. Хай Різдвяна зірка тишею своєї благодаті огорне кожне серце, своїм сяйвом закриє українські міста і села від ворожих ракет. 

Нехай це Різдво принесе всім нам найбажаніше нині – мир і перемогу України!