Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

11.01.2023 16:29

Денис Гетьман: «За такої погоди комунальні працівники переходять на посилений режим роботи»

63bec86fc71e1__изображение_viber_2023-01-11_16-14-15.jpg

Різдвяні свята принесли справжню зиму. Стовпчик термометра впав нижче нуля, а з другої половини вчорашнього дня розпочався снігопад. Тож вулиці міста та населених пунктів нашої громади за ніч покрились сніговою ковдрою та крижаною шкіркою.

Як розповів директор комунального підприємства «Добробут» міської ради Денис Гетьман за такої погоди комунальні працівники переходять на посилений режим роботи.

«Ще з другої години ночі розпочався сьогодні робочий день у працівників комунального господарства «Добробут» міської ради. Було задіяно 7 одиниць снігоприбиральної техніки. Прибирали від снігу вулиці у місті, а також у селах Борисівка, Неменка, Василівка, Павлівка, Слобідка та посипали їх протиожеледною сумішшю», - сказав Денис Гетьман.

Також паралельно комунальники розчищали від снігу тротуари, під'їзні шляхи, території біля зупинок громадського транспорту.

Директор комунального підприємства «Добробут» міської ради додав, що лише сьогодні для того щоб на ранок не було обледеніння і люди могли без перешкод пересуватися містом було використано 10 тонн піщано-соляної суміші.

63bec86c3f090.jpg