Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

17.01.2023 13:54

У громаді створено робочу групу з питань формування та виконання Програми інформатизації Іллінецької міської територіальної громади

63c68caabff04__IMG_6972.JPG

«У рамках проєкту «Digital Вiнниччина: цифровi рiшення для розвитку громад» наша громада увійшла в 10 пілотних громад Вінниччини, які отримають експертну підтримку у розробці програми інформатизації. Участь у цьому проекті сприятиме цифровізації на усіх рівнях, а також реалiзацiї проєктів у сферах освіти, екології, економіки, медицини, туризму, відкритих даних і безбар'єрності, формування привабливого іміджу громади для інвесторів і партнерів», - наголосив перший заступник міського голови Олег Дмитрик.

Тому враховуючи вимоги сьогодення та для швидкого впровадження проекту в Іллінецькій громаді створено робочу групу з питань формування та виконання Програми інформатизації Іллінецької міської територіальної громади.

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Ящука очолив Робочу групу перший заступник міського голови Олег Дмитрик. До її складу увійшли заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, представники Молодіжної ради при міській раді, керівники комунальних установ.

Робоча група у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, указами і розпорядженнями Президента України, актами Кабінету Міністрів України, розпорядженнями Голови обласної державної адміністрації, міського голови, рішеннями обласної Ради, міської ради, а також положенням про робочу групу з питань формування та виконання Програми інформатизації Іллінецької міської територіальної громади.

Основним завданням Робочої групи є розроблення пропозицій та рекомендацій щодо формування та реалізації політики інформатизації, стратегії розвитку інформатизації усіх сфер суспільного життя, проектів нормативно-правових актів з питань інформатизації.

Робоча група здійснюватиме аналіз сучасного стану інформатизації в громаді, розроблятиме пропозиції щодо стратегічних цілей, основних принципів та пріоритетних напрямів програми інформатизації, надаватиме консультативну, методичну допомогу з питань інформатизації, формуватиме проект програми інформатизації.

Вдячні за підтримку Програма EGAP та Фонд Східна Європа. Працюємо задля цифровізації громади.