Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

26.01.2023 16:59

Відбулось засідання виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання

63d78c3a58b73__4.jpg

Сьогодні, 26 січня, відбулось перше у цьому році засідання виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання, на якому було розглянуто 22 питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

На початку засідання міський голова Володимир Ящук оголосив хвилину мовчання на знак вшанування пам’яті іллінчан, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російськими окупантами. Вічна шана і слава нашим Героям.

З інформацією про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради виступила заступник начальника відділу кадрової та юридичної роботи, секретар адміністративної комісії Оксана Ковалець. Члени виконавчого комітету затвердили звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради у 2022 році.

Було заслухано інформації керівників комунальних підприємств, головного бухгалтера КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради та затверджено на 2023 рік фінансові плани КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради, КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради, КП «Добробут» міської ради, КП «Іллінціводоканал» міської ради, КП «Іллінецька організація радіомовлення» міської ради, КП «Трудовий Архів» міської ради, КП «Архітектурно-будівельне бюро» міської ради.

Затверджено Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради 8 скликання та персональний склад опікунської ради, погоджено накладення адміністративних стягнень на громадян. Інформувала з даного питання начальник відділу кадрової та юридичної роботи Ірина Масненька.

Члени виконавчого комітету розглянули та задовільнили заяви громадян та юридичних осіб щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення. Ухвалили рішення про організацію старостами робіт з проведення санітарної підчистки та обрізки дерев на територіях населених пунктів старостинського округу.

Було розглянуто заяву Подолян Оксани з відповідним пакетом документів та погоджено встановлення меморіальної дошки з портретом на будівлі закладу освіти Іллінецького ліцею №1 випускнику закладу, лейтенанту Максиму Ямковому, який героїчно загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Ознайомив з інформацією з усіх цих питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міськоі ради Юрій Роік.

Члени виконкому також підтримали рішення щодо виділення матеріальної грошової допомоги мамі загиблого нещодавно на війні Героя. Виступила з даного питання начальник управління соціального захисту та охорони здоров’я міськоі ради Людмила Цінська.

Майже третина питань стосувалась захисту прав дітей. Так, зокрема, члени виконкому проголосували за надання 2 дітям, батьки яких не виконують свої обов’язки з виховання та утримання дитини у зв'язку з тим, що перебувають на територіях, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій, статусу - дитина позбавлена батьківського піклування та призначення їм опікунів. Надали дозвіл на укладення договору дарування житлового будинку та дозвіл на укладення договору дарування об’єктів нерухомого майна неповнолітній дитині та ін. Ознайомила з інформацією з даних питань начальник служби у справах дітей міськоі ради Альона Падура.

63d78c2eea010.jpg 63d78c2f4a405.jpg 63d78c2f5ebb8.jpg 63d78c3510c4b.jpg 63d78c3522cd5.jpg 63d78c35ad04c.jpg 63d78c363eccb.jpg