Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

10.02.2023 15:45

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантної посади

63e64adf354e9__изображение_viber_2023-02-10_15-39-52.jpg

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантної посади

Інспектор батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «ВІННИЦЯ» для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департамент поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

✅ мінімальне грошове забезпечення від 25000 грн;

✅ безстрокове призначення на посаду;

✅ підготовка та навчання кандидата на посаду до 3 місяців;

✅ забезпечення бригади міжнародними партнерами новітнім озброєнням.

Вітаються кандидати, які мають знання в роботі артилерійського озброєння, бронетанкової техніки,безпілотних літальних апаратів, зв’язківці (для організації зв’язку в середині підрозділу), ІТ фахівці, знання тактичної медицини та інше.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті https://nabir.np.gov.ua (до 18.02.2023) де також можна отримати всю необхідну інформацію про оголошені вакансії, вимоги до кандидатів та етапи конкурсного відбору.

За роз’ясненнями з питань конкурсного відбору звертатися до СПД1 ВП № 5 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області за адресою: вул. Максима Кривоноса, 10, м. Іллінці Вінницька область.

Телефон: 096 261 25 50

https://nabir.np.gov.ua/