Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

16.02.2023 09:09

Юлдаш Тогаєв - людина, яка народилася у сонячному Самарканді, що в Узбекистані, а стала українцем

63ef32ef9fedb__юлдаш.jpg1.jpg

Сьогодні у студії прес-центру міської ради був особливий гість – людина, яка народилася у сонячному Самарканді, що в Узбекистані, а стала українцем – Юлдаш Тогаєв.

Приїхав в Україну Юлдаш більше, ніж 10 років назад. За цей час пройшов важкий та тернистий шлях.

У 2014 році він без жодних вагань став на захист української землі, вступив до батальйону Джахара Дудаєва, а у 2016 році перейшов до лав Збройних Сил України.

Вірно, мужньо та самовіддано захищав від ворога українську землю, яка стала йому рідною.

Коли у 2019 році чоловік звільнився зі служби за станом здоровʼя, то за порадою свого побратима оселився у с. Жорнище, де проживає й нині, веде домашнє господарство.

У минулому році Юлдаш Тогаєв отримав паспорт громадянина України. І тепер не лише у душі, а й по паспорту став українцем!

Щиро вболіває за долю України та переконаний, що попереду у нас, обовʼязково, ПЕРЕМОЖНЕ майбутнє.

Сьогодні, 16 лютого, громадянин України, учасник бойових дій, наш земляк Юлдаш Тогаєв відзначає своє день народження. Йому виповнилося 63 роки.

Шановний Юлдаше!

Прийміть щирі вітання з Днем народження.

Бажаємо Вам міцного здоровʼя, життєвих сил, добра та благополуччя. Нехай поруч завжди будуть вірні та надійні друзі, добрі люди. Перемоги та довгих років життя під мирним українським небом.

Найближчим часом на офіційній сторінці Іллінецької міської територіальної громади вийде нова серія програми «Мотивація» за участі Юлдаша Тогаєва.

Тож, шановні іллінчани, слідкуйте за нашими новинами!

Все буде Україна!