Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

16.02.2023 17:19

Відбулось засідання 2-го виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання

63ef2adb55b8b__1.jpg

Відбулось засідання 2-го виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання, на якому було розглянуто 15 питань.

Першим у порядку денному члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника фінансового управління міської ради Тетяни Івашківської «Про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за 2022 рік».

Рішенням виконавчого комітету було утворено Координаційну раду з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на території Іллінецької міської ради та об’єднання психологів Іллінецької міської територіальної громади.

Розповіла про те, хто входить до їх складу та основні завдання і функції заступник начальника управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради Вікторія Поліщук.

Також було створено постійно діючу комісію зі встановлення факту отруєння бджіл на території Іллінецької міської територіальної громади, виступив з даного питання заступник начальника управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Віктор Ярославський.

Члени виконавчого комітету погодили замовлення проєктно-кошторисних документацій на капітальний ремонт автодоріг у населених пунктах Іллінецької міської територіальної громади. Розглянуто заяви юридичних і фізичних осіб щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення, розглянуто та задоволено заяви жителів громади про зріз дерев, впорядкування адресного господарства. Інформував з даних питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Юрій Роїк.

Члени виконкому також підтримали рішення щодо виділення матеріальної грошової допомоги матері загиблого захисника України.

На засіданні було розглянуто ряд питань що стосувалися дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, зокрема щодо надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та направлення її на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу. Ознайомила з інформацією з цього питання заступник міського голови Людмила Трохимець.

63ef2acf79233.jpg 63ef2ad012eba.jpg 63ef2ad02fd3b.jpg 63ef2ad0cacfe.jpg 63ef2ad16c3f1.jpg 63ef2ad1ec50f.jpg 63ef2ad20bf61.jpg