Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

17.02.2023 14:04

Все буде Україна: В Іллінецькому міському будинку культури відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки України Олени Білоконь

63ef6e02edfb4__1.jpg

16 лютого в Іллінецькому міському будинку культури відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки України Олени Білоконь на підтримку Збройних Сил України.

Послухати артистку завітали жителі міста та старостинських округів нашої громади.

Більше 2 годин артистка дарувала іллінчанам позитивні емоції, щиру українську пісню, а глядачі, натомість, теплими оплесками супроводжували кожен її виступ.

Олена Білоконь виконувала пісні «Мова», «Журавлі», «Сини мої», «Мій герой», «Все буде Україна», «Козаче», «Зацілуй» та інші, в яких йдеться про мову, любов до України, кохання, родину.

Цього вечора на одній сцені з Заслуженою артисткою України виступали та доповнили програму артисти з Томашпільської громади.

Співачка спілкувалася з глядачами та виконувала разом з ними відомі українські пісні.

«Українська пісня об'єднує! Вона додає сил для боротьби і Перемоги. В пісні душа та сила нашої великої нескореної нації. Сьогодні ми поєдналися у музиці. Ми все витримаємо та переможемо у цій війні. Маємо це зробити для наших нащадків», – сказала Олена Білоконь.

Заслужена артистка України подякувала міському голові Володимиру Ящуку за гостинний прийом, за розуміння та підтримку, працівникам міського будинку культури за допомогу в організації та проведенні заходу.

На закінчення благодійного концерту всі присутні виконали українську пісню «Ой у лузі червона калина».

У цей вечір вдалося зібрати понад 9 тис. грн. Кошти, які будуть спрямовані на потреби наших воїнів-земляків, які сьогодні захищають незалежність України, Олена Білоконь передала волонтеру ГО «Спілка учасників АТО та ветеранів інших бойових дій» Оксані Попик.

Дякуємо усім тим, хто долучився до хорошої справи, тим самим наближаючи нашу Перемогу!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

63ef6dfae93b6.jpg 63ef6dfb190c2.jpg 63ef6dfb5f4dd.jpg 63ef6dfbc4b0f.jpg 63ef6dfc3a293.jpg 63ef6dfc455f6.jpg