Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

21.02.2023 17:00

Двоє наших земляків, мужніх захисників України відзначено високими державними та військовими нагородами

63f4dd3e7de06__625d0f56b923c924729833.jpg

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено головного сержанта Балашкевича Михайла Петровича та молодшого сержанта Могилу Максима Васильовича.

Також у 2022 році головного сержанта Михайла Балашкевича за високі показники у бойовій підготовці, при несенні бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби та у повсякденній діяльності нагороджено відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України – нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» ІІ ступеня.

Молодший сержант Максим Могила нагороджений відзнакою Командувача військ оперативного командування «Південь».

Пишаємося нашими земляками та вітаємо із заслуженими нагородами. Бажаємо Михайлу Петровичу та Максиму Васильовичу міцного здоров'я, витримки, незламної сили духу та якнайшвидшої Перемоги!

Сьогодні сотні наших земляків мужньо, стійко та самовіддано боронять Україну від російського ворога і багато з них отримують високі державні та військові нагороди. На жаль, ми не володіємо інформацією про всіх, але пишаємося кожним з ВАС. Дякуємо за можливість бачити світанки, працювати, виховувати дітей.

Дякуємо за УКРАЇНУ!

Слава Україні! Слава її Героям!  

63f4dd174d459.jpg 63f4dd36e924f.jpg