Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

19.03.2023 08:18

Привітання Іллінецького міського голови Володимира Ящука з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

64147bf686c51__комунальникам.jpg

Шановні працівники та ветерани праці комунальних підприємств міської ради «Добробут» та «Іллінціводоканал», сфери побутового обслуговування населення нашої громади!

З великою вдячністю вітаю вас з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Завдяки вашій сумлінній, самовідданій праці, любові до рідного краю, великому бажанню робити його красивим, впорядкованим, зеленим, а життя іллінчан комфортним, розвивається інфраструктура міста та сіл громади, освітлюються вулиці, будинки забезпечуються цілодобовим водопостачанням, в порядку утримуються вулиці, площі, квітнуть наші Іллінці.

Стрімко розвивається в громаді сфера побутового обслуговування населення, зростає кількість послуг, підвищується якість їх надання.

Бажаю усім міцного здоров’я, добробуту, впевненості у завтрашньому дні, злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, подяки та поваги від людей, миру та Перемоги.

З повагою - Іллінецький міський голова Володимир Ящук