Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

22.03.2023 15:53

Успішний досвід - це унікальна можливість надихнутися новими ідеями

641c68c69e741__DSC02603-1.jpg

На запрошення наших партнерів - швейцарсько-української Програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" EGAP Іллінецький міський голова Володимир Ящук та перший заступник міського голови Олег Дмитрик взяли участь у Форумі цифрових громад, який відбувся 20-21 березня 2023 року в м.Львів. Форум об’єднав представників громад Вінницької, Волинської, Одеської, Чернігівської, Дніпропетровської та Луганської областей.

Протягом двох днів активної роботи учасники Форуму мали можливість ознайомитись з успішними проєктами регіональної цифровізації, більше дізнатись про інструменти та сервіси залучення громадян до процесів прийняття рішень, опанувати питання кібербезпеки та інші важливі теми, поспілкуватись, обмінятись досвідом, розповісти про власні успішні кейси. Спільно з провідними експертами Програми EGAP обговорили поточний стан справ та подальші плани щодо впровадження цифрових інструментів в громадах.

Іллінецька міська рада дякує Програма EGAP, Фонд Східна Європа та нашому координатору Дар'я Радзіковська, Міністерство цифрової трансформації України, Вінницька обласна державна адміністрація за підтримку й професійні поради на шляху диджиталізації та за ті цифрові можливості, які громада отримує завдяки участі в проєкті.

Пишаємось відзнакою «Цифрова громада»! Це спонукає працювати ще краще!