Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

18.05.2023 15:47

Відбулося засідання 11 виконавчого комітету Іллінецької міської ради

64663a6f9881e__10.jpg

Сьогодні, 18 травня, відбулося засідання 11 виконавчого комітету Іллінецької міської ради.

На початку засідання міський голова Володимир Ящук оголосив хвилину мовчання на знак вшанування пам’яті іллінчан, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російськими окупантами. Вічна шана і слава нашим Героям.

Члени виконавчого комітету заслухали звіт про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за І квартал 2023 року. Інформувала з даного питання начальник фінансового управління міської ради Тетяна Івашківська.

Наступними питаннями за порядком денним, члени виконавчого комітету заслухали й затвердили зміни до звітів фінансового плану за 2023 рік КП «Добробут» міської ради, КП «Іллінціводоканал» міської ради, КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради, КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради, КП «Трудовий Архів» міської ради, КП «Іллінецька організація радіомовлення» міської ради, КП «Архітектурно-будівельне бюро» міської ради.

Прийнято рішення щодо накладення адміністративних стягнень у вигляді попередження на громадян, які несвоєчасно зареєстрували своє місце проживання. Взято на квартирний облік громадян дитину-сироту, яка відповідно до чинного законодавства має право на постановку на чергу квартирного обліку та внесено зміни до складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради. Також встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для ТОВ «Іллінціагромаш». Інформувала – Ірина Масненька, начальник відділу кадрової та юридичної роботи апарату виконавчого комітету міської ради.

Відповідно до заяв громадян було надано дозвіл на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення, розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та прийнято рішення про замовлення проектно-кошторисних документацій на капітальний ремонт автодоріг в населених пунктах Іллінецької міської територіальної громади. Інформував присутніх з цих питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міськоі ради Юрій Роік.

Члени виконавчого комітету проголосували за виділення матеріальної допомоги на лікування жителям Іллінецької міської територіальної громади. Інформувала з даного питання начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров'я міської ради Людмила Цінська.

На засіданні виконавчого комітету розглядалися питання, що стосувались захисту прав та інтересів дітей, з яких інформувала начальник служби у справах дітей міської ради Альона Падура.

Присутні розглянули та обговорили один із варіантів реконструкції Меморіалу Слави у м. Іллінці з визначення місця, де вшановуватиметься памʼять учасників російсько-української війни.

Оскільки засідання 11 виконавчого комітету міської ради відбулося у Всесвітній день вишиванки, деякі члени виконавчого проявили ініціативу та прийшли на засідання у вишиванках. Загалом засідання виконавчого комітету міської ради пройшло злагоджено та конструктивно.

1.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg