Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

26.05.2023 08:58

Вітаємо з Днем народження Іллінецького міського голову Володимира Ящука

6470755db278b__11111-1.jpg

                                                                      Шановний Володимире Миколайовичу!

Працювати з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А очолювати громаду – це особлива відповідальність. Посада міського голови вимагає високих організаторських здібностей, досвіду, повної самовіддачі, вміння почути, зрозуміти та підтримати кожного жителя громади. Адже вирішувати доводиться безліч найрізноманітніших питань різного характеру. Особливо у цей непростий час, коли на території нашої держави триває повномасштабна війна.

Ми маємо можливість щодня бачити, як Ви гідно справляєтеся із цим стратегічним і тактичним завданням – керівництвом громадою. Це складна праця, яка потребує прийняття важливих, виважених та не завжди популярних рішень. Та Ваш професіоналізм, цілеспрямованість, вміння згуртувати колектив, людяність, безмежна любов до рідного краю є гарантом втілення в життя усіх планів та гарних ініціатив, вирішення багатьох складних проблем і непростих ситуацій.

Тому сьогодні щиро дякуємо Вам за невтомну працю на благо нашого міста, громади та іллінчан.

Бажаємо удачі у всіх починаннях, невичерпного запасу душевних та фізичних сил. Нехай серце не відчуває втоми, а час не буде владним над Вашим духом! Міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя Вам і Вашим рідним!

Мирного неба та Перемоги нашій Україні!

З повагою - колектив, депутати та виконавчий комітет Іллінецької міської ради