Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

26.05.2023 16:31

Поліцейських офіцерів громади привітали з професійним святом

6470b4b77ca09__5.jpg

У неділю, 28 травня, поліцейські офіцери громади відзначають своє професійне свято, а також 5 річницю проєкту «Поліцейський офіцер громади».

В нашій громаді цілодобово на варті законності та правопорядку перебувають 4 поліцейських офіцери - майор поліції Володимир Крикун, капітан поліції Олександр Недошовенко, капітан поліції Юрій Паламарчук, капітан поліції Віталій Підгаєвський.

Вони підтримують постійний контакт з жителями громади, щоденно забезпечують порядок на своїй території, своєчасно реагують на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Сьогодні, напередодні професійного свята, привітати поліцейських офіцерів громади прийшов міський голова Володимир Ящук, начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №5 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, підполковник Максим Боднюк, начальник першого відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Роман Гончарук, старости старостинських округів громади, працівники міської ради.

Володимир Ящук подякував кожному з правоохоронців за щоденне забезпечення порядку, допомогу людям у різних складних та критичних ситуаціях, та побажав міцного здоров’я, витримки, високих професійних здобутків.

«Поліцейський офіцер громади – це той, хто завжди є на місці, хто щоденно забезпечує порядок на своїй території, своєчасно реагує на проблеми громадян та запобігає вчиненню правопорушень. Ви мужні, сильні, відповідальні та точно професіонали. Ви щоденно знаходитесь на передовій та завжди допомагаєте людям. Ваша робота потребує самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти. Дякуємо вам за спокій, безпеку і правопорядок у нашому місті та населених пунктах громади. Щиро бажаю вам вдячності від людей, гідної оцінки вашої роботи, перемоги та миру», - сказав міський голова.

«Відповідальні, рішучі, завжди готові прийти на допомогу. Саме від вашої професійності залежить спокій людей. Щиро зичу кожному завжди зберігати стійкість духу, мужність та вміння приймати вірні рішення. Успіхів вам у службі, розуміння та підтримки рідних, мирного неба над головою», - зазначив Максим Боднюк.

Щиро вітали поліцейських офіцерів з професійним святом й старости старостинських округів, адже вони допомагають владнати всі конфліктні ситуації, які там виникають.

За сумлінне виконання службових обовʼязків, високий професіоналізм, значний внесок у зміцнення законності та правопорядку в Іллінецькій міській територіальній громаді поліцейські офіцери нагороджені грамотами міського голови та грамотами сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №5 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg