Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

29.05.2023 16:02

В центрі Іллінців родини загиблих Захисників України висадили дерева памʼяті

64759182282a5__6.jpg

Вже другий рік триває повномасштабна російсько-українська війна. Україна щоденно відстоює свою незалежність та територіальну цілісність. Однак ця боротьба дається нам вкрай високою ціною: наші воїни віддають за рідну країну найдорожче – своє життя.

Кожен загиблий воїн – це рана на тілі нашої країни, яка ще довго кровоточитиме. Тому обов’язок кожного з нас – пам’ятати та достойно вшановувати кожного Героя України.

Сьогодні, 29 травня, в центрі міста родини загиблих Захисників України – Максима Ямкового, Олександра Пошевка, Максима Камінського висадили дерева памʼяті.

Дерева придбані за кошти рідних наших захисників, а допомогли висадити сакури працівники комунального підприємства «Добробут» міської ради.

«Дорогі рідні прийміть слова вдячності від усіх жителів нашої громади за синів, чоловіків, які мужньо і самовіддано захищали рідну землю від ворога. Вічна слава вірним синам України та Іллінеччини – Максиму Ямковому, Олександру Пошевку, Максиму Камінському та усім іллінчанам, які загинули за нас з вами, за майбутнє Української  держави. Ми ніколи не забудемо про їхній подвиг.

Наше спільне бажання, аби ці дерева прижилися та своїм цвітінням нагадували про те, якими мужніми та відважними були наші земляки», - сказав перший заступник міського голови Олег Дмитрик.

Відкрили Алею сакур дружини військових – Оксана Подолян та Світлана Пустовіт.

Всі присутні на площі вшанували памʼять полеглих Захисників України хвилиною мовчання.

Тож нехай ці дерева, висаджені в памʼять мужніх та відважних наших земляків, які віддали своє життя в боротьбі за свободу України від російського агресора, ростуть, квітнуть, у мирній Україні.

Слава Україні!

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg