Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

01.06.2023 17:06

«Діти-квіти, Вір у себе! Перемагай!»: в Іллінцях організували святковий, розважальний день для дітей

647994f7781f1__7.jpg

1 червня – День захисту дітей. Цей день асоціюється з дитячим сміхом, безтурботністю та радістю. Однак вже другий рік свято проходить в умовах повномасштабної війни, яка відібрала в українських дітей радощі дитинства, деякі змушені покинути рідні домівки, розлучені зі своїми батьками чи втратили їх взагалі …

Проте наші діти не мають втрачати дитинство!

Тому сьогодні Центром дитячої та юнацької творчості міської ради спільно з працівниками міського будинку культури та волонтерами організували по максимуму святковий, розважальний день для дітей, кольоровий, яскравий та багатий на позитивні емоції «Діти-квіти, Вір у себе! Перемагай!».

«Сьогодні в умовах повномасштабної війни дуже важливо захистити і зберегти найцінніше – наших дітей. Зберегти їхнє щасливе дитинство та віру в світле майбутнє. Дякуємо Збройним Силам України, що сьогодні як ангели-охоронці захищають дитинство наших дітей. Я щиро бажаю аби кожна дитина могла почувати себе в безпеці під мирним українським небом, здійснення мрій, веселих та надійних друзів», - сказала вітаючи зі святом маленьких та юних іллінчан заступник міського голови Людмила Трохимець.

Переможців обласних творчих конкурсів було відзначено грамотами Іллінецької міської ради та грошовими нагородами.

Іллінчани та гості міста мали можливість переглянути концертну програму, яку підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості міської ради та Іллінецької дитячої музичної школи: ансамбль «Solis», виконавці Арсен Колесник, Захар Аніпка, Максим Младін, Аліса Якименко, Вероніка Оніщук, Богдан Романюк, Анна Рибачок, дитячий зразковий танцювальний колектив «Ілляночка», зразковий танцювальний колектив «Фантазія», дует «Незламні» Діана Колісніченко та Даша Герман.

Вихованці гуртка автомоделювання демонстрували швидкісні заїзди радіокерованих машин.

Цікаво і з великим захопленням відбувалося знайомство з офіцерами ювенальної превенції Сектору поліцейської дільниці №1 відділу поліції Вінницького районного управління головного управління у Вінницькій області та поліцейськими офіцерами громади. Кожен мав змогу відчули себе справжнім поліцейським та водієм спецавтівки. Присутня на святі провідний інспектор Вінницького районного сектору номер 1 філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області Лілія Іонова.

Працівники 18 державної пожежно-рятувальної частини розповіли дітям про особливості їх професії, продемонстрували сучасне обладнання та пожежну машину, яка знаходиться на бойовому розрахунку та використовується при пожежно-рятувальних роботах.

Аніматори Центру авторських свят Тетяни Романчі дарували дітям сміх та радість, наповнюючи свято різноманітними жвавими і веселими руханками, спільними фото з героями мультиків та улюбленцем дітей песиком Патроном.

Захід відбувся у рамках благодійництва. Всі бажаючі могли придбати сувеніри, картини, прикраси, солодощі та власноруч задекорувати імбирне печиво, тим самим долучитися до збору коштів для українських воїнів. Так спільними зусиллями було зібрано майже 11 тис. грн., які будуть передані волонтерам.

У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї та всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки сяють по всій планеті, і кожен маленький українець буде здоровим і щасливим.

Все буде Україна!

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 8.jpg 9.jpg