Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

07.06.2023 16:05

Міський голови Володимир Ящук привітав медійників з Днем журналіста України

648083899c2ce__IMG_0051.JPG

Сьогодні міський голова Володимир Ящук разом зі своїми заступниками Олегом Дмитриком та Людмилою Трохимець привітали представників місцевих засобів масової інформації з професійним святом – Днем журналіста України, яке відзначається 6 червня.

«З нагоди професійного свята хочу подякувати вам за співпрацю та всебічне, оперативне, об’єктивне інформування про події в країні, в громаді, у нашому місті, - звернувся до медійників міський голова. - Адже саме ви пишете історію сьогодення, розповідаєте про наших людей, саме завдяки вам жителі громади дізнаються про діяльності міської влади та  розвиток всіх сфер і галузей. Ваша праця надзвичайно важлива для країни й суспільства, особливо у цей непростий час, коли журналісти знаходяться на передовій інформаційного фронту.

Міцного здоров’я вам, мирного неба, сил та наснаги на нові звершення! Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді, утвердженню добра й справедливості".

За багаторічну сумлінну працю, безмежну відданість журналістському покликанню, активну участь у розвитку вітчизняного інформаційного простору, багатогранне висвітлення подій економічного, соціального й культурного життя Іллінецької міської територіальної громади та з нагоди професійного свята , колективи приватного підприємства «Трудова слава» та комунального підприємства «Іллінецька організація радіомовлення» міської ради було відзначено Почесними грамотами Іллінецької міської ради. Володимир Миколайович вручив редактору газети «Трудова слава» Наталії Таранюк та редактору радіомовлення Руслані Момот квіти та пам’ятні подарунки.

IMG_0041.jpg IMG_0047.jpg