Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

08.06.2023 16:28

Гарний приклад соціального партнерства у Тягунському старостинському окрузі

6481dc3833c6e__1.jpg

Тягунський старостинський округ – знаний у нашій громаді своїми аграрними підприємствами, керівники яких завжди дбають про місцевих жителів.

За словами його старости Вадима Мурзака, місцеві аграрії завжди відкликаються на прохання про допомогу та підтримують його у всіх починаннях. Не став виключенням і цей рік.

Так, наприкінці травня у с. Володимирівка проведено грейдерування та влаштування білощебеневим покриттям по вулиці Першотравнева та частково по вулиці Центральна і Шевченка. Техніку та паливно-мастильні матеріали для проведення цих робіт надали керівник СТОВ «Маяк» Микола Крижанівський, приватний підприємець Сергій Шевчук, керівник ФГ «Геовектор-Агро» Олександр Патик, директор КП «Добробут» міської ради Денис Гетьман.

У с. Тягун керівник СТОВ «Україна» Василь Сенчук, який є депутатом міської ради, ще навесні цього року надав техніку, з допомогою якої було влаштовано білощебеневим покриттям дорогу до сільського кладовища.

Також спільними зусиллями працівників закладів культури, освіти та старостату заготовлено дрова на наступний опалювальний період для закладів освіти та культури.

Така співпраця між владою на місцях та орендарями земельних паїв є гарним прикладом соціального партнерства.

«Дякую усім хто розуміє та допомагає! Разом працює для наших жителів», - каже староста Тягунського старостинського округу.

10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg