Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

12.06.2023 15:51

Відбулася щотижнева оперативна нарада у міського голови

648820111ffe9__2.jpg

Сьогодні, 12 червня, в залі засідань міської ради відбулася щотижнева оперативна нарада за участі заступників міського голови, старост старостинських округів, начальників управлінь та відділів міської ради, керівників комунальних підприємств та установ, головних лікарів закладів охорони здоров’я, яку провів міський голова Володимир Ящук.

Розпочалася нарада хвилиною мовчання. Присутні вшанували памʼять захисника України, патріота, мужнього воїна, іллінчанина Юрія Добровольського, який загинув під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області, та всіх земляків, які віддали життя за наше мирне майбутнє.

Про отримання, розподіл та видачу гуманітарної та благодійної допомоги для сімей внутрішньо переміщених осіб, сімей військовослужбовців, які сьогодні боронять нашу державу та сімей загиблих захисників України у нашій громаді розповіла відповідальна особа, директор комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради Світлана Сліпчик.

За її словами, впродовж 474 дні повномасштабного вторгнення рф в Україну у нашу громаду було передано 40,6 т. гуманітарної допомоги від Вінницької обласної військової адміністрації, «Право на захист», організація Карітас (греко-католицька церква), World kitchen, ГО Об’єднання переселенців «Спільна справа», «Лікарі без кордонів», БФ «Запорука», INTEROS, Owner organization, а також ТОВ «Люстдорф», «Миронівський хлібопродукт», закладами освіти, культури, медицини та усіх небайдужих жителів громади.

Ще одне питання порядку денного щотижневої оперативної наради – організація VІІ Міжнародний фестиваль-конкурс народного хорового співу ім. Віталія Іжевського «Над Собом пісня дзвінко лине», який відбудеться в Іллінцях 15-17 червня. З інформацією з даного питання виступив директор комунального закладу «Центр культури, мистецтва та естетичного виховання» Іллінецької міської ради Микола Романов.

Микола Федорович розповів, що цьогоріч пісенний фестиваль об’єднає Вінницьку, Житомирську, Одеську, Харківську, Львівську, Хмельницьку, Дніпропетровську, Тернопільську, Черкаську, Кіровоградську, Сумську, Рівненську, Харківську та Миколаївську області, а також творчі колективи з Греції, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Болгарії та Румунії. Загалом у фестивалі-конкурсі, який проходитиме у офлайн та онлайн форматі, візьмуть участь 55 колективів.

1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg