Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

22.06.2023 16:27

У Центрі дитячої та юнацької творчості проведено ремонтні роботи з утеплення фасаду приміщення

649450fb54208__2.jpg

На сьогодні позашкільна освіта виконує дуже важливі завдання, спрямовані на підтримку та розвиток талановитих й обдарованих дітей, задоволення їх інтересів і здібностей у вільний час, формування світогляду, інтелектуального розвитку особистості тощо.

На жаль, не кожна громада змогла зберегти заклади позашкільної освіти. Тому тішимося тим, що в Центрі дитячої та юнацької творчості Іллінецької міської ради працює 10 гуртків, які відвідують 510 вихованців. 12 досвідчених та творчих педагогів допомагають вибрати гурток за інтересами та здібностями, поглиблюють та вдосконалюють навички й уміння, які знадобляться дітям у майбутньому.

ЦДЮТ підтримував та відволікав вихованців від війни, в першу чергу дітей із сімей, які були змушені покинути свої домівки через бойові дії та переїхали на Іллінеччину.

Педагоги працювати для розвитку дитячих талантів. Цьогоріч 28 вихованців Центру дитячої та юнацької творчості стали призерами обласних та Всеукраїнських конкурсів.

У закладі створено всі умови для навчання дітей: затишні кімнати, внутрішня вбиральня, належний температурний режим під час опалювального сезону.

У 2018 році Іллінецькою міською радою було здійснено капітальний ремонт з утеплення даху закладу. Цього року проведено ремонтні роботи з утеплення фасаду приміщення, надання йому сучасного вигляду.

Працюємо для того, аби більше дітей було охоплено позашкільною освітою і всі вони у комфортних умовах, змістовно та весело проводити своє дозвілля.

1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg