Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

01.07.2023 09:51

Міський голова привітав з професійним святом кооператорів та ветеранів споживчої кооперації

649fdb038e803__2.jpg

30 червня, у приміщенні Іллінецької районної спілки споживчих товариств, відбулися урочистості з нагоди 100-річчя від створення спілки та з нагоди Міжнародного дня кооператора, який щорічно відзначають у першу суботу липня.

Привітати з професійним святом кооператорів та ветеранів споживчої кооперації завітали голова правління Вінницької облспоживспілки Василь Подолян, директор підприємства облспоживспілки «Госпрозрахункове об’єднання ринків м. Вінниця» Володимир Іжевський, Іллінецький міський голова Володимир Ящук та перший заступник міського голови Олег Дмитрик.

Розпочався урочистий захід хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять земляків та усіх, хто віддав своє життя за Україну, її незалежність та територіальну цілісність. Вічна шана і слава нашим Героям.

Голова правління районної спілки споживчих товариств Олександр Коломієць розповів про зародження кооперативного руху на Іллінеччині, етапи його становлення, а також про здобутки споживчого товариства у нинішній час. Олександр Дмитрович побажав кооператорам Іллінеччини міцного здоров’я, добробуту, здійснення всіх задумів і планів, миру та Перемоги.

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся міський голова Володимир Ящук. Володимир Миколайович наголосив, що споживчі товариства Іллінеччини працюють та розвиваються, а жителі населених пунктів нашої громади мають змогу отримувати необхідні послуги та придбати всі необхідні товари. «Ваша праця – це та складова, яка створює комфортні умови для людей на місцях. Тож бажаю вам й надалі бути такою сильною командою, яка спрямовуватиме свої зусилля на подальший розвиток кооперативного сектора Іллінеччини, що сприятиме розвитку підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створенню умов для підвищення добробуту населення. Зичу усім міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення та миру на нашій рідній Українській землі».

Під час урочистостей працівників та ветеранів системи споживчої кооперації Іллінеччини нагороджено Почесними грамотами Правління Укркоопспілки, грамотами Іллінецької міської ради та пам’ятними подарунками, подяками районної спілки споживчих товариств та вручено свідоцтва про занесення на Дошку пошани Іллінецької райспоживспілки.

1.jpg 10.jpg 11.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg