Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

03.07.2023 14:49

Відбулося засідання 14 виконавчого комітету Іллінецької міської ради

64a2d1fd8d028__1.jpg

3 липня у залі засідань міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Іллінецької міської рад 8 скликання, яке провів міський голова Володимир Ящук.

Розпочалося засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанування пам’яті іллінчан, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російським ворогом. Вічна шана і слава нашим Героям.

На виконання рішення Ради оборони Вінницької області члени виконавчого комітету міської ради проголосували за заборону відвідування та купання в місцях відпочинку громадян біля обʼєктів критичної інфраструктури та обʼєктів сил оборони в радіусі 100 мітрів від обʼєкта, а також підтримали встановлення загального режиму роботи закладів громадського харчування та дозвілля на території Іллінецької міської ради з врахуванням чинності комендантської години на території громади, а саме: закриття закладів за 1 годину до початку комендантської години.

Інформував присутніх з даних питань завідувач сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Юрій Зайчук.

Засідання виконавчого комітету пройшло в робочій атмосфері.

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg