Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

03.07.2023 17:23

Ваша служба вимагає міцного характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати рішення у складних ситуаціях, - Володимир Ящук

64a2e7ff94d16__11.jpg

4 липня - День Національної поліції України. Напередодні професійного свята Іллінецький міський голова Володимир Ящук разом із своїм першим заступником Олегом Дмитриком зустрівся з особовим складом відділення поліції №3 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області аби привітати зі святом.

Начальник відділення поліції №3 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області підполковник поліції Максим Боднюк подякував колегам правоохоронцям за службу та побажав усім міцного здоров’я, сил та мужності. Кращим з кращих Максим Боднюк вручив Подяки Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

«Ваша служба вимагає міцного характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати рішення у складних ситуаціях. Вашими силами забезпечується громадський порядок у населених пунктах нашої громади. Дякую всім працівникам поліції за самовіддану працю! Бажаю мужності, витримки, наснаги, нехай професійні успіхи будуть постійними супутниками у житті, якнайшвидшої Перемоги та мирного неба», - сказав у своєму вітальному слові Володимир Ящук.

За сумлінне виконання обов’язків, високі результати в службовій діяльності, забезпечення громадського порядку на території Іллінецької міської територіальної громади та з нагоди Дня Національної поліції України, кращих правоохоронців відділення нагороджено грамотами Іллінецької міської ради та памʼятними подарунками.

Відповідно до Наказу Національної поліції України від 02.06.2023 року №464 «Про організаційно-штатні зміни» у Головному управлінні Національної поліції України у вінницькій області створено відділення поліції №3 (м. Іллінці) Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

1.jpg 10.jpg 13.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 8.jpg 9.jpg