Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

11.07.2023 16:52

«Автопортрет у дзеркалі епохи»: презентація книги Тамари Хрущ

64ae69b7440c5__1.jpg

11 липня 2023 року у Центрі активності громадян Іллінецької мультимедійної бібліотеки відбулася презентація книги нашої талановитої землячки, заслуженого журналіста України, поетеси, письменниці, членкині Національної Спілки журналістів України Тамари Хрущ «Автопортрет у дзеркалі епохи».

На презентацію завітали заступник міського голови Людмила Трохимець, депутат Вінницької районної ради, заслужена журналістка України, редакторка газети "Трудова слава" Наталія Таранюк, кореспондент газети "Вінниччина" Микола Кавун, директор комунального закладу «Центр культури, мистецтв та естетичного виховання» Іллінецької міської ради, заслужений працівник культури України Микола Романов, працівники Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки, педагоги міських ліцеїв, користувачі міської книгозбірні, поціновувачі творчості пані Тамари, представники засобів масової інформації.

Розпочала презентацію директор Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ради Наталя Покрищук, яка представила пані Тамару. Далі про те, як виникла ідея книги, як працювалось та про книгу розповіла сама авторка. Так Тамара Хрущ зауважила, що ідея книги з'явилась влітку 2022 року в розпалі повномаштабної війни Росії проти України. Робота над нею відволікала від вибухів за вікном, від важких роздумів за долю власної родини та України.

«Автопортрет у дзеркалі епохи» - родове древо віддзеркалене в долі нашої України в епоху випробувань, горя, сліз і водночас – любові та надії.

Такі книги є надзвичайно цінними та важливими, адже зберігають історію нашої країни, яка складається з життєвих історій мільйонів українських родин.

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg