Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

13.07.2023 10:10

Формується новий набір в Молодіжну раду при Іллінецькій міській раді

64afa34925198__molobmin-1280x720.jpg

Ти активний? Хочеш розвивати лідерські якості?

Перше скликання Молодіжної ради при Іллінецькій міській раді завершило свою роботу.

Тож ми знову шукаємо активних, творчих та працьовитих людей, які закохані у свою громаду та готові на волонтерських засадах долучитися до її розвитку.

Що отримаєш ти? Здобудеш лідерські навички та досвід молодіжної роботи, опануєш вміння ініціювати та втілювати проєкти, навчишся працювати із владою та громадою, набудеш нових знайомств.

Якщо ти мрієш стати частиною команди Молодіжної ради, маєш від 14 до 35 років та проживаєш на території Іллінецької громади — заповнюй заявку, проходь відбір та реалізовуй свій потенціал у рідній громаді.

Що для цього потрібно?

Необхідно подати анкету та пакет документів для участі у скликанні Молодіжної ради.

Засідання з формування нового складу Молодіжної ради при Іллінецькій міській раді відбудеться 07 вересня 2023 року, початок зборів о 14-00 годині.

Місце проведення: зал засідань Іллінецької міської ради (м. Іллінці, вул. Соборна, 19, ІІ поверх).

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради при Іллінецькій міській раді:

Гнатюк Юлія Олегівна – головний спеціаліст відділу з питань сім’ї та молоді Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Іллінецької міської ради

електронна адреса uprcotszah@gmail.com, телефон  +38(096) 701-59-05.

Зверни увагу! Заявки приймаються до 15 серпня 2023 року включно за адресою: м. Іллінці, вул. Соборна, 18, 104 кабінет (І поверх).