Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

24.07.2023 17:02

Відбулась щотижнева оперативна нарада

64be8679697e5__IMG_8985.JPG

Іллінецький міський голова Володимир Ящук провів щотижневу оперативну нараду за участі секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючої справами виконавчого комітету, старост старостинських округів, начальників управлінь та відділів міської ради, керівників комунальних підприємств та установ, головних лікарів закладів охорони здоров’я.

На нараді були розглянуті нагальні питання та окреслено основні завдання на цей тиждень. Володимир Миколайович проаналізував поточний стан справ з виконання плану надходжень до місцевого бюджету в розрізі старостатів і в цілому по громаді та наголосив старостам на необхідності посилення контролю щодо сплати податків сільгоспвиробниками та приватними підприємцями з метою виконання бюджету за І півріччя 2023 року.

«Попри нелегкий воєнний час, питання сплати податків та стабільного надходження коштів до бюджетів різних рівнів є вкрай актуальним, адже наразі мова йде не лише про функціонування закладів соціальної сфери, виплату заробітної плати, забезпечення життєдіяльності громади, а й про забезпечення обороноздатності країни», - зауважив міський голова.

Також міський голова заслухав інформації окремих старост та начальника управління освіти міської ради щодо підготовки навчальних закладів до осінньо-зимового періоду.

IMG_8967.jpg IMG_8975.jpg