Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

28.07.2023 07:29

Вітання Іллінецького міського голови Володимира Ящука з нагоди Дня Української Державності

64c37d61971fc__1690470293-7425-(1).webp

                                                                                                                         Шановні жителі Іллінецької міської територіальної громади!

Сердечно вітаю вас з Днем Української Державності, який відзначаємо 28 липня, у День хрещення Київської Русі, у день святого князя Київського Володимира Великого.

Саме ця дата нагадує нам про більш ніж тисячолітню історію державотворення, про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення єдиної незалежної Української держави.

І хоча нині Українські сили оборони знову продовжують боротьбу з російським агресором, якому наш народ чинить опір вже сотні років, захищаючи найвищі цінності: бути вільними, говорити своєю мовою, жити на своїй землі за своїми правилами, ми демонструємо усьому світові свою незламність, віру і героїзм.

Від усіх іллінчан дякую нашим відважним воїнам, які зараз боронять країну від ворога. Дякую усім, хто підтримує захисників і захисниць рідної землі, хто докладає зусиль для побудови держави, гідної нашої славної нації. Низько схиляю голову перед подвигом Героїв, які загинули за Україну.

Немає сумнівів, що завдяки мужності та єдності українського народу ми зможемо пройти ці важкі часи і обов’язково переможемо.

Щиро бажаю, щоб мир і спокій запанували на Українській землі!

З Днем Хрещення Київської Русі – України! З Днем Української Державності!

Слава Україні! Героям слава!

Іллінецький міський голова Володимир Ящук