Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

08.08.2023 16:25

Відбулася 39 сесія Іллінецької міської ради 8 скликання

64d2506f39e02__1.jpg

Сьогодні, 8 серпня, у залі засідань Іллінецької міської ради відбулася 39 сесія міської ради 8 скликання, до порядку денного якої було внесено понад 30 питань.

У пленарному засіданні, яке провів міський голова Володимир Ящук, узяли участь 21 депутат. На сесії також були присутні депутати Вінницької районної Ради Олег Дмитрик  та Наталія Таранюк, старости старостинських округів, начальники управлінь і відділів міської ради.

Розпочалося сесійне засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять іллінчан та усіх захисників України, котрі віддали своє життя, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

За рішенням сесії було внесено зміни до низки Програм, а саме Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів на території Іллінецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та обʼєктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів оперативно-рятувальної служби у Іллінецькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки, Програми соціальної підтримки населення Іллінецької міської територіальної громади на 2023-2025 роки, Програми надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, що отримали важкі поранення, та родинам військовослужбовців, що загинули у зоні проведення бойових дій, і цивільних осіб, що загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України, в тому числі внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житлових обʼєктах Іллінецької міської територіальної громади на 2023 рік, Програми «Питна вода Іллінецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки», Комплексної правоохоронної програми Іллінецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Народні обранці підтримали рішення про виділення військовослужбовцям, які отримали поранення в зоні проведення бойових дій, матеріальної допомоги на лікування, а також у зв’язку зі складним матеріальним становищем надано допомогу жителям громади, які звернулись з відповідними заявами. В цілому з місцевого бюджету було виділено понад 56 тисяч гривень. Кожна із заяв була попередньо розглянута на засіданні постійної комісії з питань планування фінансів і бюджету, соціально-економічного розвитку територіальної громади, на якій було визначено розмір виплат.

Також було заслухано звіти про виконання Програми з охорони навколишнього природного середовища Іллінецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки за 2021 та 2022 роки, Програми «Розвиток первинної медико-санітарної допомоги в Іллінецькій міській обʼєднаній територіальній громаді на 2020-2023 роки» за 2021 та 2022 роки.

Депутати підтримали внесення змін до бюджету Іллінецької міської територіальної громади на 2023 рік та про передачу коштів між бюджетами у 2023 році.

На сесії також розглядався ряд питань, що стосувалися землекористування та землеустрою, надання дозволу на списання основних засобів та матеріальних активів закладам освіти громади, передачу матеріалів, будівель комунальним підприємствам, коригування червоних ліній у м. Іллінці та ін.  

На завершення сесійного засідання міський голова Володимир Ящук подякував усім депутатам за злагоджену та конструктивну роботу.

10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 9.jpg