Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

24.08.2023 09:12

Звернення міського голови Володимира Ящука з нагоди Дня Незалежності України

64e71fb3aceea__369716154_602865862020400_1895721831081461433_n.jpg

Шановні іллінчани! Дорогі земляки!

32-у річницю Незалежності України  ми зустрічаємо в умовах війни. Такий непростий шлях та висока ціна нашої Незалежності.

Проте ми знаємо, що боремося за святу справу. Ми доводимо усьому світові, що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ і ВОЛЯ у нас у крові! І ми готові готові відстоювати свій вибір! Дух патріотизму та непохитної віри в Перемогу об’єднує українців у незламну націю.

Від усіх іллінчан висловлюю слова шани й вдячності українським воїнам, котрі боронять рідну землю від ворога.

Дякую їх родинам, які чекають, моляться, постійно підтримують захисників і захисниць нашої держави. Дякую батькам, які виховали справжніх Героїв.

Дякую кожному жителю Іллінецької громади, хто підтримує наших захисників та у щоденній звитяжній праці виборює свою державу. Нехай ваші досягнення стануть надійною запорукою щасливого майбутнього Іллінецького краю та всієї України.

Низько схиляю голову перед пам’яттю кожного Героя, хто віддав життя за мирну вільну Україну, за право жити в незалежній суверенній державі. Завдяки їх мужності, героїзму ми не втратили державність і маємо шанс доводити незалежність щодня.

Дорогі земляки! З Днем Незалежності України!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя. Нехай цей величний для країни день дасть нам надію, сил та наснагу задля єдиної жаданої мети – миру в Україні.

Слава незалежній Україні! Слава її Героям!