Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

31.08.2023 16:50

Відбулося засідання 18 виконавчого комітету Іллінецької міської рад 8 скликання

64f09a9d3cde7__17.jpg

31 серпня у залі засідань міської ради відбулося засідання 18 виконавчого комітету Іллінецької міської рад 8 скликання, до порядку денного якого було внесено більше 20 питань. Провів засідання виконавчого комітету міський голова Володимир Ящук.

На початку засідання виконавчого комітету присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, які загинули у російсько-українській війні. Вічна шана і слава нашим Героям.

Далі члени виконкому заслухали звіт про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за перше півріччя 2023 року. Затвердили план заходів щодо складання проєкту бюджету Іллінецької міської територіальної бюджету громади на 2024 рік та склад робочої групи. Інформувала з даних питань начальник фінансового управління міської ради Тетяна Івашківська.

Було затверджено звіти фінансового плану комунальних підприємств міської ради, а саме: «Центр первинної медико-санітарної допомоги», «Іллінецька міська лікарня», «Добробут», «Іллінціводоканал», «Трудовий архів», «Іллінецька організація радіомовлення», «Архітектурно-будівельне бюро». Представили звіти керівники комунальних підприємств міської ради.

Відповідно до заяв громадян було надано дозвіл на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення, зріз дерев, а також на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.  Інформував присутніх з даних питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Юрій Роїк.

Погоджено накладення адміністративних стягнень на громадян. Інформувала з даного питання начальник відділу кадрової та юридичної роботи міської ради Ірина Масненька.

Також було погоджено розрахунки щодо відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються комунальним підприємством «Іллінціводоканал» міської ради. З даного питання інформувала начальник фінансово-господарського відділу управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Алла Шульга.

Розглядалися питання щодо надання двом дітям статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, надання дозволу на укладення на ім’я малолітніх дітей договору дарування об’єктів нерухомого майна та договорів про поділ спадкового майна,  також внесено зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Іллінецької міської ради. Інформувала членів виконавчого комітету з даних питань головний спеціаліст  служби у справах дітей міської ради Інна Савич.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло у робочій атмосфері, закінчило свою роботу після розгляду усіх питань, що увійшли до порядку денного.

Міський голова Володимир Ящук подякував усім за роботу.

13.jpg 14.jpg 2.jpg 4.jpg 6.jpg 9.jpg