Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

01.09.2023 15:39

1 вересня у школах Іллінеччини пройшло свято Першого дзвоника

64f56da2141f2__8.jpg

1 вересня у школах Іллінеччини пройшло свято Першого дзвоника.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 185 першокласників, які переступили поріг школи, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька на шляху до Країни Знань.

Важливий цей навчальний рік і для 125 одинадцятикласників. За цей час їм необхідно визначитися у виборі життєвих орієнтирів.

Загалом за шкільні парти сяде у новому 2023-2024 навчальному році сяде 2430 учнів, з них 42 дитини, які через війну перебувають за межами рідної країни, навчатимуться дистанційно. Також у закладах освіти нашої громади навчатимуться 24 дитини, для яких Іллінеччина стала рідною домівкою.

З Днем знань та початком нового навчального року учнів, батьків вітали керівники закладів освіти. Від Іллінецької міської ради першокласникам були вручені подарунки.

У черговий раз школи гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Після завершення урочистостей в усіх закладах освіти шкільний дзвінок покликав учнів на перший урок «Як ти? Повертаємось до школи».

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 9.jpg