Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

04.09.2023 15:55

Підготовка закладів освіти Іллінецької громади до опалювального сезону

64f5e20b8107b__1.jpg

Про підготовку закладів освіти Іллінецької громади до опалювального сезону 2023-2024 йшлося сьогодні, 4 вересня, під час щотижневої оперативної наради за участі заступників міського голови, керуючої справами виконавчого комітету міської ради, старост старостинських округів, начальників управлінь та відділів міської ради, керівників комунальних підприємств та установ, керівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти громади, головних лікарів закладів охорони здоров’я громади, яку провів міський голова Володимир Ящук.

Інформувала з даного питання Світлана Крот, начальник управління освіти міської ради.

За словами Світлани Василівни, з  метою якісної та своєчасної підготовки до опалювального сезону, станом на 4 вересня 2023  року в усіх підпорядкованих закладах освіти проведено поточні ремонти  котелень. Наразі тривають ремонтні роботи в котельні Іллінецького закладу дошкільної освіти №2 «Пролісок».

«Із 13 закладів загальної середньої освіти 1 опалюється природнім газом, 12 – твердим паливом. З 15-ти закладів дошкільної освіти - 5 опалюються природним газом, решта - твердим паливом. Усі заклади дошкільної освіти повністю забезпечені паливним матеріалом, а ліцеї, філії та заклади позашкільної освіти - на 78%», - сказала під час виступу Світлана Крот.

Також начальник управління освіти міської ради додала, що впродовж вересня планується організувати навчання кочегарів та операторів котелень.

««Не зважаючи на всі складнощі і випробовування воєнного часу, ми маємо зробити все, аби наші діти могли ходити до освітніх закладів, навчатися офлайн і знаходились в комфортних та безпечних умовах», - наголосив міський голова.

У робочій обстановці та в процесі активного діалогу були напрацьовані подальші кроки задля усунення проблемних питань під час підготовки закладів освіти до опалювального сезону. 

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg