Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

05.09.2023 16:54

Міський голова представив нового головного лікаря КНП "Іллінецька міська лікарня" міської ради

64f73319e48ca__1.jpg

Сьогодні, 5 вересня, в залі засідань Іллінецької міської лікарні, міський голова Володимир Ящук представив трудовому колективу КНП «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради» нового головного лікаря. У представленні керівника медичного закладу взяла участь директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Задорожна.

Відповідно до розпорядження міського голови головним лікарем Іллінецької міської лікарні призначено Бабушка Олександра Миколайовича.

Як зазначив міський голова, Олександр Миколайович людина в медичній галузі не нова. Він фаховий медик. Має великий досвід в організації охорони здоров’я та якісного надання медичної допомоги населенню, адже загалом майже 10 років очолював Центр первинної медико-санітарної допомоги на Іллінеччині. За час роботи зарекомендував себе як професіонал високого рівня, успішний менеджер та виважений керівник.

Міський голова побажав Олександру Бабушку міцного здоров’я, плідної праці та підтримки колективу. Володимир Миколайович також подякував всім медичним працівникам за складну та відповідальну роботу, відданість обраній справі і професіоналізм.

«Чудово, що ви лікарня 24/7. Ви ургентні і надаєте допомогу по різним напрямкам. Дуже хочеться щоб ви розвивалися й надалі, підписувати нові пакети з Національною службою здоровʼя України. І я переконана, що у вас все вийде. Маючи підтримку місцевої влади ви зможете впоратися з усіма викликами», - наголосила Ольга Задорожна.

Ольга Іванівна побажала Олександру Миколайовичу нових звершень, а колективу лікарні успіхів, натхнення, миру і Перемоги.

Зі свого боку Олександр Бабушок подякував за довіру та високу оцінку його роботи. Він наголосив, що колектив міської лікарні й надалі продовжуватиме свою роботу та виконуватиме всі поставлені завдання.

Бабушок Олександр Миколайович з 1995 року працює в галузі охорони здоров'я. Свою професійну діяльність розпочав лікарем-інтерном хірургом центральної міської клінічної лікарні №2 м. Вінниця. Працював головний лікарем Дашівської міської лікарні, комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іллінецької районної ради. З 2016 року – головний лікар комунального підприємства «Центр первинної медико санітарної допомоги» Іллінецької міської ради. Атестований на вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я» та «Хірургія».

2.jpg 3.jpg 4.jpg