Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

29.09.2023 16:18

З Днем людей похилого віку та Днем ветерана привітали поважну частину людства

651d11c5b7c64__1.jpg

1 жовтня в Україні відзначається подвійне свято - День людей похилого віку та День ветерана, що свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей старшого покоління.

Цей день гарна нагода висловити слова вдячності ветеранам війни і праці, нашим батькам, дідусям і бабусям, всім тим людям, за чиїми плечима тернисті життєві дороги, а також нагадати про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.

У переддень свята міський голова Володимир Ящук разом зі своїм заступником Людмилою Трохимець, у Центрі активностей громадян, зустрілися з представниками ветеранських організацій, аби поспілкуватись, привітати ветеранів зі святом, подякувати за активну громадську діяльність та небайдужі серця.

Також на зустрічі були присутні представники управління соціального захисту населення та охорони здоровʼя міської ради, управління економічного розвитку та інвестицій міської ради, КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування» міської ради, Іллінецької амбулаторії сімейної медицини, Пенсійного фонду України.

«За вашими спинами великий життєвий шлях. Ви всі різні, з різних професій, маєте різні навички, але усіх вас об’єднує наша Іллінеччина, заради розбудови якої ви працювали і, продовжуєте свою роботу і зараз, - звернувся до присутніх Володимир Ящук. - Ви берете активну участь у патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю, переймаєтесь суспільними проблемами, допомагаєте нашим захисникам, які боронять Українську державу від російського ворога, залишаєтесь надійною підтримкою та добрими порадниками для свої рідних».

Заступник міського голови Людмила Трохимець також привітала усіх присутніх зі святом, побажала міцного здоров’я, бадьорості духу, поваги й шани, турботи від рідних людей, благополуччя й тепла у домівках та мирного неба над головою.

За значний внесок у розвиток ветеранського руху, багаторічну громадську діяльність, спрямовану на вирішення проблем ветеранів, активну життєву позицію активістів ветеранської організації відзначено грамотами Іллінецького міської ради та пам'ятними подарунками. Присутні також отримали продуктові набори.

Зустріч проходила в щирій, доброзичливій атмосфері. Ветерани у свою чергу дякували керівництву міської ради за підтримку, допомогу і співпрацю та запевнили, що і надалі працюватимуть задля розвитку рідного краю.

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg